Menú
Noticias
PARTICIPAM AL V CONGRÉS ECIB
L'ART DE FER CRÉIXER: EDUCADORS QUE ACOMPANYEN

El dies 24 i 25 de març tingué lloc el V Congrés d'Escola Catòlica de les Illes Balears, L'Art de fer Créixer: Educadors que Acompanyen. 

Convençuts que la tasca dels educadors FECIB és la d'acompanyar els alumnes i les seves famílies, Equips Directius i Professorat dels 12 centres FECIB vam formar part de l'esdeveniment. 

Les ponències del Sr. Eduard Sala i Paixau responsable de Càrites Barcelona, la Sra Mar Sánchez Izuel, filla de la Sagrada Familia de Natzaret i el Sr. Julio Fontán investigador i creador de l’Educació Relacional Fontán (FRE), ens van permetre reflexionar sobre la importància del professor com a:

  • Acompanyant i referent
  • Agent de canvi 
  • Promotor de coneixement


Durant el Congrés s'anunciaren els guanyadors dels Premis a la Innovació i Bones Pràctiques en la Missió Evangelitzadora, i contents vam poder celebrar que el Centre Sant Vicenç de Paül de Cas Capiscol va ser premiat amb l'Accèsit de la Categoria B per l'Acció Evangelitzadora amb el seu projecte "L'amor és creatiu fins a l'infinit"

Els assistents també participarem d'un seguit de tallers que ens vam permetre enriquir-nos, conèixer i experimentar sobre: Mindfulness, Dinàmiques de Cohesió d'Equips Directius, Pràctiques Restauratives, Autogestió Emociomal i l'Acompanyament Espiritual. 

 


MOMENTS PER COMPARTIR, MOMENTS PER CRÉIXER, MOMENTS FECIB